Diensten

Cv & Vloerverwarming

Er zijn verschillende soorten verwarmingsketels of cv-ketels. Bij MCV begeleiden wij u graag naar de juiste keuze in uw persoonlijke situatie. Verwarming draagt immers bij tot een belangrijk comfort in uw woning. MCV is daarnaast ook gespecialiseerd in het leveren van het meest uitgebreide aanbod producten en diensten voor elektrische en cv-vloerverwarmingsystemen. Dit voor verschillende soorten vloerafwerking en zowel voor bestaande woningen als nieuwbouw. Wij bieden een totaalservice. Onze installateurs doen de volledige installatie en indienststelling van uw nieuwe installatie, uw oud toestel wordt meegenomen en duurzaam gerecycleerd, u krijgt garantie en kan rekenen op een persoonlijk en snel beschikbaar aanspreekpunt voor het jaarlijks onderhoud en/of bij eventuele problemen.

Sanitair & Lekdetectie

MCV is uw betrouwbare partner voor sanitair. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met onze jarenlange ervaring kunnen we het verschil maken. Wij streven bij elk project naar een perfecte afwerking. Dit van het leggen van de buizen tot het afwerken van het geheel. Daarnaast kan u ook beroep op ons doen voor herstellingen. Heeft u een lekkende kraan, loopt het water niet meer vlot af of heeft u vochtproblemen? Ook dan kan u steeds op ons rekenen. Voor dringende problemen of herstellingen maken wij ook steeds zo snel mogelijk tijd vrij. Niet enkel van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 5. Bij een lek of vochtprobleem is het tenslotte belangrijk om de gevolgschade te beperken. Ook hier maken we het verschil met een snelle interventie. Zo kunnen we meestal zonder breekwerken met verschillende technieken lekken opsporen in diverse leidingen (afvoeren, verwarmingsinstallaties, waterleidingen, etc.)

Ventilatie

Het ventileren van uw woning is zeer belangrijk. Een raam openzetten voldoet niet meer. Daarnaast zijn er bij nieuwbouw projecten of renovaties steeds strengere voorwaarden & normen waaraan u moet voldoen. Een op maat gemaakt ventilatiesysteem is de oplossing. Welk systeem het beste bij u past? Dat hangt van verschillende zaken af. Wij maken graag een afspraak op locatie om dit te onderzoeken. Achteraf ontvangt u dan van ons een persoonlijk advies zodat u ten volle kan genieten van een gezonde binnenlucht. Ook de installatie en het onderhoud nemen wij uiteraard van A tot Z voor onze rekening.

Airco

Er bestaan verschillende types airco’s. Afhankelijk van de uitvoering is ook de installatie anders. Zo bestaat een split airco, waarmee je één kamer kunt verkoelen, uit slechts één binnenunit en een buitenunit. Een multi-split aircosysteem daarentegen heeft meerdere binnenunits om zo meerdere ruimtes te kunnen verkoelen. Dat betekent uiteraard dat je meer verbindingen (leidingen) moet voorzien om alles aan elkaar te koppelen. Hiermee houd je het best al rekening bij de keuze van je aircosysteem. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. We bezorgen u een duidelijke offerte en staan u bij met het gepaste advies.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een zuinig alternatief voor de traditionele verwarmingsketel. De techniek produceert zelfs tot 75% van de warmte die u nodig heeft. De overige 25% komt uit aardgas of elektriciteit. De werking van een warmtepomp is eenvoudig: er wordt warmte-energie uit de omgeving (water, lucht, bodem) gehaald die wordt vervolgens in de vorm van warmte vrijgegeven in het verwarmingssysteem dat met de warmtepomp is verbonden. Naargelang de gebruikte warmtebron en wat er verwarmd moet worden (water of lucht) wordt een onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten warmtepompen. Wij adviseren u hier graag over!

Projecten vloerverwarming

Projecten warmtepomp

Projecten ventilatie